Aziatica taxeren

Vendu taxaties is een toonaangevende leverancier van taxaties voor Aziatica en biedt full-service oplossingen aan klanten over de hele wereld. Ons team van ervaren professionals beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in de taxatie-industrie, waardoor wij nauwkeurige en betrouwbare taxaties kunnen leveren. We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om het taxatieproces, dus we nemen de tijd om uw specifieke eisen te begrijpen voordat we onze deskundige mening geven. Ons doel is niet alleen om u te helpen een nauwkeurige waarde op uw item te krijgen, maar ook om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent met elk aspect van onze diensten. Met Vendu Taxaties kunt u er zeker van zijn dat u een eerlijke marktwaarde taxatie krijgt, door jarenlange expertise op dit gebied.

 
aziatica

Hoe bepalen wij de waarde van Aziatica?

De waarde van aziatica wordt bepaald door de unieke eigenschappen die dit kostbare materiaal bezit. Aziatica is ongelooflijk zeldzaam en waardevol vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Zijn briljante gouden tint en glanzende afwerking maken het zeer gewild voor decoratief gebruik in sieraden, meubels, huisdecoratie en andere luxeartikelen. Bij Vendu Taxaties hebben we een team van ervaren en deskundige taxateurs die gespecialiseerd zijn in het nauwkeurig bepalen van de waarde van aziatica. Ons taxatieproces omvat het bepalen van de leeftijd, herkomst en conditie van het materiaal om u een nauwkeurige schatting van de waarde te geven. We houden ook rekening met eventuele speciale kenmerken of zeldzame kwaliteiten ervoor te zorgen dat u de best mogelijke taxatie krijgt.

Vraag een (gratis) taxatie aan van Aziatica

Vendu biedt taxaties van Aziatica aan voor wie dit populaire voorwerp wil kopen of verkopen. Met jaren ervaring op dit gebied hebben onze medewerkers de kennis en deskundigheid die nodig zijn om de waarde van uw Aziatica nauwkeurig vast te stellen. Of u nu op zoek bent naar een schatting van de waarde van een enkel stuk of een hele verzameling, kunnen onze taxateurs u helpen. We bieden ook gratis advies en begeleiding over de beste manier om uw Aziatica te verzorgen en te onderhouden, en tips om mogelijke vervalsingen en replica’s op te sporen

Let op: wilt u taxaties voor verzekering of nalatenschap? Dan moet een taxatierapport worden opgesteld, waarvoor we u verwijzen naar onze taxatietarieven.

Contact en adres

Adres: Gasthuismolensteeg 7, 1016 AM Amsterdam

Tel: 020 218 32 07
Email: amsterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatiedag elke maandag 12:00 – 18:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-amsterdam