Haute couture taxeren

Bent u op zoek naar een deskundige haute couture taxateur? Zoek niet verder dan Vendu Taxaties, de toonaangevende aanbieder van nauwkeurige en betrouwbare taxaties. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van contacten binnen de mode-industrie, is ons team uniek gekwalificeerd om uw luxe items nauwkeurig en precies te taxeren. Of het nu gaat om een vintage Chanel pak of een moderne Dior jurk, wij zijn er om u te voorzien van een eerlijke evaluatie die u zal helpen weloverwogen beslissingen te nemen over uw kostbare bezittingen. Laat ons vandaag nog de taxatie van uw dure voorwerpen verzorgen!

 
horloge
antiek kastje
antiek

Hoe wordt de waarde van haute couture bepaald?

De waarde van haute couture wordt doorgaans bepaald door factoren als conditie, merk, ontwerper, leeftijd, gebruikte materialen en zeldzaamheid van het voorwerp. Taxateurs met kennis van haute couture kunnen al deze factoren beoordelen bij het bepalen van de marktwaarde van een stuk. Ze onderzoeken vaak de huidige trends in de industrie om tot een nauwkeurige taxatie te komen. Naast het onderzoeken van fysieke kenmerken zoals stiksels en vakmanschap, kunnen taxateurs ook rekening houden met de vraag naar een bepaald artikel om tot een nauwkeurige markttaxatie te komen.

Let op: wilt u taxaties voor verzekering of nalatenschap? Dan moet een taxatierapport worden opgesteld, waarvoor we u verwijzen naar onze taxatietarieven.

Vrijblijvende taxatie aanvragen bij Vendu Taxaties

Bij Vendu Taxaties kunt u gratis en vrijblijvend een haute couture taxatie aanvragen die professioneel inzicht geeft in de werkelijke waarde van uw kleding en accessoires. Met deze service onderzoeken zeer ervaren experts uw kledingstukken om een nauwkeurige inschatting van hun waarde te geven. We begrijpen dat elk kledingstuk uniek is en een eigen verhaal heeft. Ons ervaren team behandelt de voorwerpen met respect en neemt de tijd om hun unieke waarde te begrijpen. Als u op zoek bent naar een nauwkeurige haute couture taxatie, neem dan vandaag nog contact op met ons team van Vendu Taxaties!

Contact en adres

Adres: Gasthuismolensteeg 7, 1016 AM Amsterdam

Tel: 020 218 32 07
Email: amsterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatiedag elke maandag 12:00 – 18:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-amsterdam