Horloge taxeren

Bent u op zoek naar een betrouwbare horloge taxatie? Zoek niet verder dan Vendu Taxaties! Wij zijn gespecialiseerd in nauwkeurige, professionele taxaties van horloges uit alle tijdperken en stijlen.

 
horloge
antiek kastje
antiek

Vendu Taxaties

Bij Vendu Taxaties begrijpen we hoe belangrijk het is om uw uurwerk nauwkeurig te laten taxeren. Of u nu een vintage horloge wilt verkopen, ons ervaren team kan u helpen de waarde ervan te bepalen. Ons uitgebreide taxatieproces omvat het onderzoeken van de staat van het horloge, het onderzoeken van vergelijkbare modellen op de markt om een geschikte waarde vast te stellen, en vervolgens het maken van een officiële taxatie op basis van onze bevindingen. We zijn er trots op dat we eerlijke prijzen bieden voor alle soorten horloges – zowel moderne als antieke. Met ons als betrouwbare partner kunt u er zeker van zijn dat uw horloge een onpartijdige taxatie krijgt van experts die jarenlange ervaring hebben met vintage stukken uit de hele wereld.

Let op: wilt u taxaties voor verzekering of nalatenschap? Dan moet een taxatierapport worden opgesteld, waarvoor we u verwijzen naar onze taxatietarieven.

Hoe wordt de waarde van een horloge bepaald?

De waarde van een horloge wordt bepaald door factoren als de staat van het horloge, de merknaam, de leeftijd en de zeldzaamheid. Ook de marktvraag naar het horloge kan de waarde ervan beïnvloeden. Bovendien zijn horloges met een officiële taxatie of certificaat van een betrouwbare bron meer waard dan horloges zonder. Tenslotte kunnen bepaalde kenmerken zoals bezels met diamanten en complicaties de totale prijs van een uurwerk verhogen. Bij Vendu Taxaties zijn onze ervaren horlogetaxateurs experts in het bepalen van de werkelijke waarde van een horloge. Wij voorzien u van een officieel taxatiedocument dat gebruikt kan worden voor verzekering of doorverkoop.

Vrijblijvend uw horloge laten taxeren

Bij Vendu Taxaties kunt u een gratis en vrijblijvende horlogetaxatie aanvragen. De ervaren professionals van Vendu Taxaties hebben uitgebreide kennis van de horlogemarkt en tientallen jaren ervaring in het taxeren van antieke uurwerken. Met toegang tot de nieuwste technologie en onderzoeksmethoden leveren wij nauwkeurige en betrouwbare schattingen van de waarde van uw horloge. Of het nu gaat om een tweedehands Rolex of een antiek zakhorloge, wij kunnen u voorzien van een nauwkeurige taxatie van de waarde ervan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het verkrijgen van een goede taxatie voor uw geliefde uurwerk!

Contact en adres

Adres: Gasthuismolensteeg 7, 1016 AM Amsterdam

Tel: 020 218 32 07
Email: amsterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatiedag elke maandag 12:00 – 18:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-amsterdam