Antiek taxeren

Bij Vendu Taxaties, kunt u uw antiek gratis laten taxeren. Onze ervaren taxateurs hebben jarenlange ervaring, en elk hun eigen expertise. Zij weten uw antieke meubels en voorwerpen nauwkeurig en realistisch op waarde te schatten. Uw antiek is vaak meer waard dan u denkt!

horloge
antiek kastje
antiek

(Gratis) taxeren van antiek

Bent u benieuwd naar de waarde van die bijzondere, geërfde buffetkast? Of heeft u een zilveren broodmand of Friese staartklok die niet meer in uw interieur passen? Vendu Taxaties staat voor u klaar om uw antiek te taxeren! Onze kunst- en antiektaxateurs hebben ruime ervaring met het taxeren van antieke stukken. Wij voeren onze werkzaamheden helder en transparant uit, zodat u zeker bent van de realistische marktwaarde. De taxatie van uw antiek is gratis en vrijblijvend!

Let op: wilt u taxaties voor verzekering of nalatenschap? Dan moet een taxatierapport worden opgesteld, waarvoor we u verwijzen naar onze taxatietarieven.

Antiek laten taxeren: hoe werkt dat?

Wanneer u uw antiek wilt laten taxeren bij Vendu, stuurt u eerst informatie en foto’s van u stuk naar ons toe. Vervolgens beoordelen onze experts of uw antiek in aanmerking komt voor de veiling. Onze taxateurs van antiek zullen u op transparante wijze de realistische waarde van uw sculptuur, bank of kast vertellen. Wanneer u in aanmerking komt voor de veiling is de taxatie geheel vrijblijvend.

Een team van taxateurs

Het team van Vendu Taxaties bestaat uit experts met elk hun eigen specialisme, zoals juwelen, schilderijen en 20ste-eeuwse toegepaste kunst. Daarnaast maken we gebruik van de kennis van kunsthistorici, verzamelaars en musea wereldwijd. Bovendien werken we met ervaren veilingmeesters en twee deskundige transporteurs. Zo is uw antiek altijd in goede handen!

Vraag een gratis taxatie aan

Wanneer u bij ons langskomt op een van onze locaties, wordt u gastvrij ontvangen door onze antiek taxateurs. Samen met u wordt in een vrijblijvend taxatiegesprek naar uw antiek gekeken. Voor het vaststellen van de waarde van uw antiek zijn factoren als de conditie, de maker, de tijdsperiode, de stijl en de kwaliteit allemaal van belang. Bij Vendu Taxaties taxeren we dagelijks sculpturen en beelden, antieke meubelen, keramiek aardewerk en nog veel meer. We taxeren zowel antiek uit privéverzamelingen als complete inboedels en collecties. Ook bij woningontruiming kunnen wij assisteren.

Contact en adres

Adres: Gasthuismolensteeg 7, 1016 AM Amsterdam

Tel: 020 218 32 07
Email: amsterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatiedag elke maandag 12:00 – 18:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-amsterdam