Servies taxeren bij Vendu Taxaties 

Voor de gratis taxatie van antiek servies kunt u terecht bij Vendu Taxaties in Amsterdam. Onze professionele taxateurs hebben jarenlange ervaring en elk hun eigen expertise. Zij kunnen u alles vertellen over uw antiek servies en het nauwkeurig en realistisch op waarde schatten. Uw serviesgoed is vaak meer waard dan u denkt.

(gratis) Antiek servies taxeren

Heeft u bij uw trouwen een complete set antiek servies cadeau gekregen en bent u benieuwd naar de waarde ervan? Of heeft u serviesgoed geërfd en wilt u graag weten wat het waard is? De experts van Vendu Taxaties in Amsterdam kunnen u helpen met een uitgebreide, betrouwbare en realistische taxatie. Of het nu gaat om het beroemde blauw-witte porselein van Wedgewood, handbeschilderd servies van Meissen of een antiek servies met botanische prints van Royal Worcester: u bent van harte welkom voor een taxatie van uw serviesgoed. 

Vraag vandaag nog een taxatie aan!

Servies taxeren: hoe werkt dat?

We begrijpen dat de wereld van antiek servies voor u misschien helemaal nieuw is. Wellicht vindt u een taxatie spannend, omdat u niet weet wat u kunt verwachten. Daarom leggen we graag uit hoe de taxatie van antiek servies in zijn werk gaat. 

Wanneer u servies heeft dat u wilt laten taxeren, vragen we u eerst om ons een e-mail te sturen met daarin foto’s en alle informatie die u heeft over het antiek servies. Zo krijgen onze taxateurs een eerste beeld van uw servies en kunnen zij een eerste inschatting maken van de waarde ervan. Wanneer de taxateurs vermoeden dat uw servies van waarde is, nodigen zij u uit om langs te komen op onze locatie in Amsterdam voor een uitgebreide taxatie van uw serviesgoed. Tijdens deze taxatie nemen we de tijd en kunnen we al uw vragen beantwoorden.

Wat kost antiek servies taxeren?

De taxatie van serviesgoed is bij Vendu Taxaties in veel gevallen gratis en vrijblijvend. Wilt u serviesgoed laten taxeren voor een verzekering, dan betaalt u voor een taxatierapport. Laat u uw antiek servies taxeren en vervolgens veilen via Vendu Taxaties? Dan is de taxatie natuurlijk gratis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden geheel vrijblijvend al uw vragen.

De experts van Vendu Taxaties

Vendu Taxaties heeft meer dan 200 jaar ervaring met taxaties voor zowel particulieren als notarissen en nalatenschappen. Het team van Vendu Taxaties bestaat uit verschillende taxateurs met elk hun eigen specialisme. Zij hebben veel kennis, maar schakelen ook regelmatig experts in op diverse kennisgebieden. Ons internationale netwerk van experts bestaat uit onder andere musea, kunsthistorici en verzamelaars. Onze experts werken daarbij altijd volgens de richtlijnen van de Federatie van Taxateurs Makelaars Veilinghouders in Roerende Zaken (TMV).

Contact en adres

Adres: Gasthuismolensteeg 7, 1016 AM Amsterdam

Tel: 020 218 32 07
Email: amsterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatiedag elke maandag 12:00 – 18:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-amsterdam