Kunsttaxatie

Bij Vendu Taxaties kunt u uw kunst laten taxeren voor inbreng in de kunst- en antiekveiling, maar ook voor verzekeringen en nalatenschap. Onze kunsttaxateurs hebben jarenlange ervaring, en elk hun eigen expertise. Zij weten uw kunstwerken nauwkeurig en realistisch op waarde te schatten. Uw kunst is vaak meer waard dan u denkt!

horloge
antiek kastje
antiek

Kunst laten taxeren

U kunt kosteloos en geheel vrijblijvend bij ons terecht voor een taxatie, wanneer u overweegt om kunst in te brengen voor een veiling. Onze taxateurs ontvangen u graag op afspraak bij een van onze locaties. Mocht u bijzondere stukken of grote collecties willen laten taxeren, dan kan dit ook op locatie. We denken graag met u mee! Wanneer u twijfelt aan de geschiktheid van uw kunst voor een veiling, kunt u er ook voor kiezen eerst een online taxatie aan te vragen. Aan de hand van enkele foto’s kunnen onze experts een globale indicatie geven van de mogelijke opbrengst. Mocht de uitkomst u bevallen, dan maken we een afspraak voor een uitgebreide taxatie.

Let op: wilt u een taxatie voor verzekering of nalatenschap? Dan moet een taxatierapport worden opgesteld, waarvoor we u verwijzen naar onze taxatietarieven.

De experts van Vendu Taxaties

Het team van Vendu Taxaties bestaat uit een aantal experts, met elk hun eigen specialisme. Naast onze eigen uitgebreide expertise maken we gebruik van de kennis van kunsthistorici, verzamelaars en musea van over de hele wereld. Bovendien werken we samen met ervaren veilingmeesters en twee zeer bekwame transporteurs. We voeren onze werkzaamheden helder en transparant uit, zodat u zeker bent van de realistische marktwaarde van uw kunst. Onze experts gaan discreet en betrouwbaar te werk bij het op waarde schatten van uw schilderijen. U bent van harte welkom bij een van onze locaties!

Contact en adres

Adres: Gasthuismolensteeg 7, 1016 AM Amsterdam

Tel: 020 218 32 07
Email: amsterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatiedag elke maandag 12:00 – 18:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-amsterdam