Sieraden taxeren

Bij Vendu Taxaties kunt u gratis uw sieraden laten taxeren. Onze ervaren taxateurs zijn gespecialiseerd in de taxatie van horloges en juwelen. Zij weten uw sieraden nauwkeurig en realistisch op waarde te schatten. Uw sieraden zijn vaak meer waard dan u denkt!

horloge
antiek kastje
antiek

Juwelen laten taxeren

Heeft u een gouden armband, en bent u benieuwd wat deze waard is? Of heeft u een diamanten collier geërfd dat u niet draagt en daarom liever wilt verkopen? Dan bent u bij Vendu Taxaties aan het juiste adres. De experts staan voor u klaar om uw sieraden, juwelen en horloges te taxeren. Vendu heeft ruim 200 jaar ervaring, en onze taxateurs beoordelen dagelijks diverse juwelen, kettingen, armbanden, ringen en meer. Zij kunnen u op een heldere en transparante wijze vertellen wat uw sieraden waard zijn.

Let op: wilt u uw juwelen laten taxeren voor een verzekering? In dat geval betaalt u voor een taxatierapport. Wanneer u uw sieraden laat veilen via Vendu is de taxatie uiteraard gratis.

Sieraden laten taxeren: hoe werkt dat?

Wanneer u uw sieraden wilt laten taxeren, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts maken dan de afweging of uw juwelen in aanmerking komen voor de zaalveiling. Wanneer dit het geval is, komt u met uw sieraden bij ons op bezoek, of komen wij naar u toe. Professionele taxateurs zullen vervolgens de verkoopwaarde bepalen, waarna uw sieraden worden ingepland voor één van onze online- en zaalveilingen. Onze experts hebben veel ervaring in het taxeren van sieraden, en zijn altijd transparant en eerlijk over de waarde ervan. We staan klaar voor zowel particulieren als notarissen en nalatenschappen.

Taxatie van een erfenis

Wanneer u een erfstuk verkoopt, is dit vaak een emotioneel moment. De sieraden en juwelen brengen herinneringen aan uw geliefden en nabestaanden naar boven. Onze taxateurs begrijpen dit, en nemen graag de tijd om u zorgvuldig en oprecht te begeleiden. Het taxeren en veilen van uw erfstuk gebeurt dan ook altijd op een transparante, open en vertrouwde manier. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis taxatie aan!

Contact en adres

Adres: Gasthuismolensteeg 7, 1016 AM Amsterdam

Tel: 020 218 32 07
Email: amsterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatiedag elke maandag 12:00 – 18:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-amsterdam