Vendu Taxaties: dé taxateur van Amsterdam

Bij Vendu Taxaties in Amsterdam kunt u terecht voor de gratis taxatie van onder meer kunst, sieraden en antiek. Het taxatiebureau weet uw kostbaarheden nauwkeurig en deskundig op waarde te schatten. Onze ervaren taxateurs zijn niet alleen gespecialiseerd in kunst en juwelen, maar ook in allerhande verzamelobjecten, complete inboedels en porselein. Uw spullen zijn vaak meer waard dan u denkt!

horloge
antiek kastje
antiek

Taxatiebureau in het hart van Amsterdam

Wanneer u overweegt uw kostbaarheden te veilen, dan kunt u bij ons terecht voor een kosteloze taxatie. Onze experts kunnen u voorzien van een weloverwogen waardebepaling volgens de officiële richtlijnen van de Federatie TMV. Daarbij baseren we ons op onze kennis van en ervaring in herkomst, de geschiedenis van het object, en op marktonderzoek. Elke maandag van 12.00u tot 18.00u staan onze experts op afspraak voor u klaar in de Negen Straatjes in Amsterdam. Hiervoor kunt u een hieronder afspraak te maken

Uw objecten laten taxeren: hoe werkt het?

Wanneer u interesse hebt in het laten uitvoeren van een taxatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts kunnen voor u de afweging maken of uw objecten in aanmerking komen voor een veiling. Mocht u twijfelen of kunst, antiek, sieraden of schilderijen geschikt zijn voor veiling? Dan kunt u ervoor kiezen ons eerst foto’s toe te sturen voor een eerste indicatie. Onze experts hebben veel ervaring in het taxeren, en zullen u altijd voorzien van transparant en eerlijk advies over de waarde van uw objecten.

Voor wie taxeren wij?

Taxatiebureau Vendu heeft al ruim 200 jaar ervaring met taxaties voor zowel particulieren als notarissen en nalatenschappen. Wij begrijpen dat het verkopen van een erfstuk vaak een emotioneel moment is. Onze taxateurs begrijpen dit, en nemen graag de tijd om u zorgvuldig te begeleiden. Taxeren bij Vendu Taxaties is in veel gevallen gratis en vrijblijvend. Wanneer u uw objecten wilt laten taxeren voor een verzekering, betaalt u voor een taxatierapport. Indien u uw spullen laat veilen via Vendu Rotterdam is de taxatie uiteraard gratis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een taxatie!

Contact en adres

Adres: Gasthuismolensteeg 7, 1016 AM Amsterdam

Tel: 020 218 32 07
Email: amsterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatiedag elke maandag 12:00 – 18:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-amsterdam