Taxaties Rotterdam

Bij Vendu Taxaties kunt u op onze locatie in Rotterdam uw kostbaarheden deskundig en vrijblijvend laten taxeren. Onze ervaren taxateurs zijn niet alleen gespecialiseerd in kunst, antiek en juwelen maar ook in bijvoorbeeld design, porselein, complete inboedels of uiteenlopende verzamelobjecten. Uw  objecten zijn vaak meer waard dan u denkt.

horloge
antiek kastje
antiek

Hoe werkt het

Vendu Taxaties is onderdeel van Vendu Rotterdam. Als u overweegt uw kostbaarheden te veilen dan kunt u bij ons terecht voor een kosteloze taxatie. Onze experts geven u een weloverwogen waardebepaling volgens de richtlijnen van de Federatie TMV. Onze taxaties zijn altijd gebaseerd op onze kennis en ervaring in herkomst, geschiedenis van eigendom en marktonderzoek.

Elke vrijdag tussen 9.00 tot 17.00 uur staan onze experts voor u klaar aan de Kipstraat 54 in Rotterdam.

In Rotterdam kunt u ook  terecht voor een taxatierapport voor verzekeringsdoeleinden of een nalatenschap. Bel voor meer informatie of een afspraak naar telefoonnummer 010 411 85 44.

Contact en adres

Adres: Kipstraat 54, 3011 RT Rotterdam

Tel: 010 411 85 44
Email: rotterdam@vendutaxaties.nl

Gratis taxatie elke vrijdag 9:00 – 17:00

Over ons

Vendu Taxaties is onderdeel van een van de oudste veilinghuizen in Nederland, Vendu Rotterdam. Vendu Rotterdam heeft eigen taxateurs in dienst met expertise van kunst, antiek, design en juwelen. Ook bijzondere verzamelingen zoals servies of bijzondere inboedels schatten zij op juiste waarde. Vendu Rotterdam organiseert gedurende het gehele jaar diverse veilingen. Op locatie in Rotterdam en online.

locatie-rotterdam